Lösningar

Våra kunders sak är vår

Vi ser till att dina höga krav och förväntningar uppfylls. Våra konkurrensfördelar är materialkunnande, tillämpningskompetens, förädlingstekniker, kvalitet och pålitlighet.

NMC levererar lösningar

När du utvecklar en ny produkt vill vi uppmuntra dig att kontakta oss i ett så tidigt skede som möjligt. Vi tillhandahåller lämpliga materialalternativ och materialegenskaper för just dina behov.

Vårt designteam planerar tillsammans med dig den geometri, funktionalitet och produktivitet som krävs. Vi tillverkar snabbt en prototyp som låter dig utvärdera och testa lösningen. Slutligen tillverkar och levererar vi de volymer du behöver för kommersiella ändamål.

Isolering

Våra lösningars och olika materials goda värme- och ljudisoleringsegenskaper kan utnyttjas för många ändamål.

Läs mer

Tätning

Vårt breda urval av material och produkter löser dina tätningsproblem.

 

Läs mer

Ljudisolering

Vi är ledande tillverkare av ljudisoleringsprodukter i Sverige. Bekämpning av buller i maskiner och anordningar hör till vår specialkompetens.

Läs mer

Skydd

Vi tillverkar många typer av skydd för alla slags förpackningar. Vårt urval av material för olika behov är brett.

Läs mer

Ytbeklädnad

Våra lösningar och material passar perfekt för olika beklädnadsbehov i allt från säten och ergonomiska madrasser till barnbilstolar och sportmattor.

Läs mer

Lätthet

Våra skydds- och förpackningslösningar är lätta och utrymmesbesparande, och leder därför till minskade transport- och energikostnader.

Läs mer

Flytförmåga

Våra lätta, stabila och framför allt kemiskt neutrala lösningar kan användas ekologiskt på alla områden där god flytförmåga är ett krav.

Läs mer

Ratkaisut

Kontaktformulär
  BESÖKSADRESS

  Fritslavägen 82, 511 42 Kinnahult

  NMC CELLFOAM AB

  Organisationsnummer 556304-9609
  Allmänna försäljningsvillkor

  Copyright © 2022 NMC Cellfoam AB