Material

Vi finner det material du behöver

Du behöver inte veta exakt vilket material du vill ha och behöver innan du kontaktar oss – vi hjälper dig att utforska alternativen och tar fram den bästa lösningen alltefter dina krav.

Vi är inte bundna till någon viss leverantör eller tillverkare, utan kan vid behov skaffa materialen specifikt för kunden.

Med ett brett urval av material, mångsidiga produktionstekniker och skickliga medarbetare planerar och tillverkar vi kostnadseffektiva, kvalitativa produkter!

Öppet cellskum

Utmärkande för skumplaster är att de är lätta, elastiska och har hög åldersbeständighet. Materialen används bland annat för isolering, ljud- och värmeisolering, stötdämpande emballage och vätskefilter.

Läs mer

Slutet cellskum

Skumplaster med slutna celler är mycket mångsidiga material. Den slutna cellstrukturen är naturligt vatten-, damm- och lufttät. Materialen isolerar utmärkt väl från värme och kondens och är mycket slittåliga.

Läs mer

Cellgummi och dämpmattor

Cellgummimaterial är elastiska, porösa och långlivade material som lämpar sig för många olika användningsändamål. Det finns flera typer av cellgummi, såsom EPDM, CR, NBR och blandningar av dessa.

Läs mer

Övriga material

Vårt breda, mångsidiga och högklassiga urval av material möter utmärkt väl industrins behov av isolering, skydd och tätning. Vi erbjuder också många andra specialmaterial. Kontakta oss för mer information om dessa.

Läs mer

Ratkaisut

Kontaktformulär
  BESÖKSADRESS

  Fritslavägen 82, 511 42 Kinnahult

  NMC CELLFOAM AB

  Organisationsnummer 556304-9609
  Allmänna försäljningsvillkor

  Copyright © 2022 NMC Cellfoam AB