Om oss

Material och funktionella lösningar

för isolering, tätning och skydd

NMC Cellfoam

NMC Cellfoam designar, tillverkar och levererar kundanpassade lösningar för många typer av isolering (ljud, värme, vibrationer), dämpning, tätning och personlig skyddsutrustning och produktskydd.

Vi är ledande vidareförädlare i Norden av cellplaster, gummi och isoleringsmaterial. Våra fabriker ligger i Kinnahult och Malmö.

Våra kunders sak är vår och vi ser till att dina höga krav och förväntningar uppfylls. Våra konkurrensfördelar är design, kompetens inom material och tillämpning, förädlingstekniker, flexibilitet, snabbhet, kvalitet och pålitlighet.

Vårt världsomspännande materialkunnande underbyggs av NMC-koncernens experter och omfattande nätverk av samarbetspartner. Vi har över 15 specialister med unik kännedom om material och produktionsmetoder, och de samarbetar med dig för att finna en lösning.

Läs mer om oss » 

 

NMC-koncernen

NMC-koncernen är ett ledande internationellt och tillväxtorienterat företag inom plastbranschen. Våra lösningar och produkter ger komfort och skydd – för ett bättre liv. NMC grundades 1950. Vi har 1 650 medarbetare och 25 verksamhetsställen världen över. Vi tar kontinuerligt fram nya innovativa, pålitliga och högklassiga produkter som vi stöder med våra kvalitetstjänster.

Mer information om NMC-gruppen »

Vår berättelse

NMC:s berättelse började under efterkrigstiden, när företagaren Gert Noël 1950 grundande NMC i en liten by i Belgien, där affärerna tog sin början. Hans första företagsidé var att förenkla hemmafruars liv genom innovativa tvättsvampar i polyuretanskum.

NMC har sedermera vuxit till ett ledande och tillväxtorienterat internationellt företag som specialiserat sig på syntetiska cellplaster. I nästan 70 års tid har kunderna och människorna stått i fokus för företagets verksamhet. Vi har fortsatt utveckla alltfler produkter och lösningar som bidrar till en bättre komfort och ett bättre skydd i livet. Vi har över 25 verksamhetsställen och 1 650 medarbetare, och betjänar våra kunder i 120 länder.

Grunden till NMC:s framtida tillväxtmål ligger i utmanandet av det nuvarande tillståndet, våra starka värderingar och Noëls arv.

Läs om våra värderingar »

 

Tillsammans lyckas vi

Här på NMC tror vi på att lyckas tillsammans.
Välkommen med – vi hjälper dig att lyckas!

Kontakt

Ratkaisut

BESÖKSADRESS

Fritslavägen 82, 511 42 Kinnahult

NMC CELLFOAM AB

Organisationsnummer 556304-9609
Allmänna försäljningsvillkor

Copyright © 2022 NMC Cellfoam AB