Nyheter

Tack för det gångna året!

När året nu börjar gå mot sitt slut är det viktigt att ta en tillbakablick av det gångna året, men än viktigare är det att titta framåt mot det nya året och de utmaningar vi har framför oss. Det gångna året var oförutsägbart och vi ställdes in för många skiftande utmaningar men tillsammans lyckades vi övervinna dem.

För att citera vår CEO för NMC Hubert Bosten: ”Låt oss hålla fysisk distans men fortsätta var närvarande mentalt”. Året som gick lärde oss att stötta varandra och samarbeta tätt trots att vi tvingades arbeta på distans och långt ifrån varandra.

Vi är väldigt tacksamma för att våra fabriker fortsatte var fullt operativa även under dessa svåra omständigheter.

Isolering, tätning och skydd är inte enbart våra huvudkompetenser utan också en stor del i hur vi har arbetat under året – vi isolerade oss själva genom att arbeta hemifrån, vi stärkte vår teamkänsla och skyddade oss själva och andra genom att följa regeringens riktlinjer för Covid-19.

Inför 2022 önskar vi att få hålla oss friska. Vi hoppas även på fler spännande möten med såväl befintliga som nya sammatbetspartners samt nya inspirerande projekt.

Vi vill även passa på önska er god fortsättning och ett riktigt gott nytt år!

Ratkaisut

Kontaktformulär
  BESÖKSADRESS

  Fritslavägen 82, 511 42 Kinnahult

  NMC CELLFOAM AB

  Organisationsnummer 556304-9609
  Allmänna försäljningsvillkor

  Copyright © 2022 NMC Cellfoam AB